Betingelser

Slutrengøring er inkluderet i prisen ved leje af festlokaler og køkken og inkluderer gulvvask og rengøring af toiletter.
Lejer skal selv aflevere det lejede i samme stand, som det blev modtaget. Borde og stole skal sættes på plads, og gulvene skal fejes i alle rum, der er benyttet. I køkkenet skal tingene vaskes op og sættes på plads, ovn og komfur skal rengøres efter brug, og alle borde tørres af.
Utilstrækkelig rengøring modregnes i depositum med kr. 400,- per påbegyndt time. Hvis det betalte depositum ikke slår til, vil restbeløbet blive faktureret.

Rengøring på lejers ansvar:  Ved bookning af lokaler, hvor det ikke er et heldagsarrangement, skal lejer selv stå for rengøring og aflevere alle lejede lokaler, herunder toiletter, i samme stand, som de blev modtaget. Borde og stole skal sættes på plads, og gulvene skal fejes og, hvis det er nødvendigt, vaskes i alle rum, der er benyttet. I køkkenet skal tingene vaskes op og sættes på plads, ovn og komfur skal rengøres efter brug, og alle borde tørres af. Utilstrækkelig rengøring modregnes i depositum med kr. 400,- per påbegyndt time. Hvis det betalte depositum ikke slår til, vil restbeløbet blive faktureret.
Nøgle udleveres ved gennemgang af huset på udlejningsdagen kl. 09.00 (leje - hel dag) ellers efter aftale.

Depositum betales ved reservation af lokaler og indbetales senest 3 hverdage efter kontraktens indgåelse til konto 9560 - 4200007684 i Den Jyske Sparekasse med reference til kontraktnummer. Det indbetalte depositum returneres senest 3 hverdage efter udlejning, hvis de benyttede lokaler afleveres i samme stand, som de blev modtaget.

Lejen indbetales 30 dage før lejedato. Afbestilling kan ske senest 60 dage før lejedato uden beregning - indenfor 59 dage refunderes depositum ikke.

Generelt:  Lejer skal være fyldt minimum 21 år på lejedatoen. Lejer er erstatningspligtig for alt ødelagt inventar og servicedele.
Brug af lokalerne ud over almindelig brug for selskabslokaler, herunder overnatning, er ikke tilladt.

Vi glæder os til at stille lokaler til jeres rådighed, og håber I får et godt arrangement.